Fortsæt til hovedindholdet
Kommunikation
Stiftets kommunikationsafdeling
Lene Kjældgaard

Stiftets kommunikationsafdeling

Haderslev Stift tilbyder menighedsråd, provster, præster, stiftsudvalg og kirke- og kulturmedarbejdere hjælp og sparing til det lokale presse-og kommunikationsarbejde. 


Det er vigtigt at fortælle og synliggøre de mange gode historier om folkekirken i Haderslev Stift. Udover det, der siges i kirken og gives videre i præstens samtale og undervisning, er der også alt det, der sker i og omkring kirken, som det vil være helt oplagt at fortælle til lokalområdet. 

Vi har  meget at give videre af, som fortjener at blive hørt - og som måske endda kan kalde endnu flere til. Men hvordan skal man egentlig kommunikere? Hvem er målgruppen? Hvordan og hvornår får man pressen til at interessere sig for ens historie?

Det er noget af det, der med fordel kan drøftes på et menighedsrådsmøde - og som Haderslev Stift kan give jer nogle gode råd til. 

Kommunikationskonsulent Lene Kjældgaard hjælper gerne og gratis med vejledning, både i forbindelse med det lokale kommunikationsarbejde og med sparing i forbindelse med pressesager. Det gælder, hvad enten det drejer sig om den gode historie og hvis der er brug for rådgivning i forbindelse med en krise eller en konflikt. 

Arbejder du med kommunikation i kirken, kan du i øvrigt tilmelde dig inspirationsmailen fra Materialebanken, hvor du finder gratis indhold til dit sogns kommunikation. 

Lene Kjældgaard træffes på lek@km.dk eller på tlf. nr.: 31 41 25 26.