Biskoppen
Biskoppens kalender

Biskoppens kalender

Biskop Marianne Christiansen deltager i mange forskellige møder og arrangementer. Desuden holder hun foredrag og afholder gudstjenester. 

På denne side vises et udsnit af  Marianne Christiansen kalender - nemlig de begivenheder, hvor alle har mulighed for at møde biskoppen.

30
jan

Foredrag H. C. Andersen

Foredrag om H. C. Andersen ved biskop Marianne Christiansen i Sdr. Bjert sogn. "BISKOPPEN OG H.C. ANDERSEN" Tidspunkt:kl. 14:30 Adresse: Sdr. Bjert Sognehus Bjert Kirkevej 43 6091 Bjert

02
feb

Årets Fælleskirkelige Gudstjeneste

Alle er velkomne til årets fælleskirkelige gudstjeneste i år i Metodistkirken i Vejle. Vi indleder med et fælles kaffebord kl. 15.00, hvor der fortælles om Metodistkirkens historie og kirkens hverdag, og der vil her også være en kort orientering om ”En tro, en dåb, en nåde” ved biskop Marianne Christiansen. Efterfølgende vil der være gudstjeneste, hvor forskellige kirkesamfund er repræsenteret. Programmet: Kl.15.00 – Kaffebord med fortælling om Metodiskkirkens historie og kirkens hverdag, samt orientering om ”En tro, en dåb, en nåde” ved biskop Marianne Christiansen. Kl.16.00 – Gudstjeneste Vi glæder os til en god dag

09
feb

Festgudstjeneste og reception

Kom med til festgudstjenesten og reception i anledning af Genforeningsjubilæet. I anledning af 100-året for afstemningen i zone 1 i 1920 inviteres der til festgudstjeneste i Sct. Nikolai Kirke, Aabenraa og efterfølgende reception på kursuscenteret Folkehjem, Haderslevvej 7, 6200 Aabenraa. Til festgudstjenesten deltager biskop over Haderslev Stift, Marianne Christiansen, biskop over Ribe Stift, Elof Westergaaard og biskop over Slesvig, Gothard Magaard. Læs den fulde invitation og program for dagen her.

10
feb

Afstemningsfest

Biskop over Haderslev Stift, Marianne Christiansen, deltager.

17
feb

Maugstrup - Den fri aftenhøjskole - foredrag

Foredrag om genforeningen 2020 – og hvilke konsekvenser det fik for det kirkelige liv i Sønderjylland umiddelbar efter genforeningen og fremad?

12
mar

Foredrag - Sogneaften

15
mar

Dansk/tysk festgudstjeneste

Dansk/tysk festgudstjeneste i anledningen af Genforeningen 2020. Biskop over Haderslev Stift, Marianne Christiansen, deltager.

22
mar

Bibel festgudstjeneste

I anledningen af den nye Bibel- oversættelse 2020 inviteres der til en Festgudstjeneste i Haderslev Domkirke.

29
mar

FUK´s Alsangsarrangement

12
maj

Emerituskonvent

Emerituskonvent ved Haderslev Stift med foredrag om ”Dåbsteologi i dag” ved Henning Kjær Thomsen, teologisk stiftskonsulent, Viborg Stift. Tilmelding er senest den 28. april 2020 - se nærmere i invitationen. Læs den fulde invitation her:

17
maj

Nordborg - højmesse

21
maj

Åbningsgudstjeneste med grænselandets tre biskopper

Åbningsgudstjeneste med grænselandets tre biskopper: Elof Westergaard, Ribe; Marianne Christiansen, Haderslev; Gothart Magaard, Slesvig

Vis flere