Haderslev Stift
Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår, privatlivspolitik og information om cookies på Haderslevstift.dk

Når du besøger haderslevstift.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Vi indsamler oplysninger på haderslevstift.dk på to måder:

  • Ved at du selv selv afgiver oplysninger, fx tilmelder dig nyhedsbrevet
  • Ved brug af såkaldte cookies

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer haderslevstift.dk indsamler samt formålet med at indsamle information.

Cookies

Haderslevstift.dk anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Haderslevstift.dk bruger cookies fra:

  • Google Analytics til at undersøge, hvordan websitet bliver anvendt, så vi kan forbedre vores indhold.
  • Facebook for at målrette vores indhold, så du får indhold, du (forhåbentlig) vil læse/lytte/se.
  • Addthis for og se hvad der deles fra hjemmesiden.

NB: Oplysningerne i statistikkerne er anonymiserede og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her (eksternt link).

Vær opmærksom på, at du mister mange brugervenlige fordele, hvis du ikke vil bruge cookies, fx at sitet ikke længere kan huske de informationer, du ønsker at sende til os.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Haderslevstift.dk indsamler ikke oplysninger, der kan henføres til dig. Eneste undtagelse er, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor vi har brug for dit navn og din e-mailadresse.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Disse oplysninger bliver indsamlet via Google Analytics og er anonymiseret.

Abonnenter

Hvis du tilmelder dig haderslevstift.dk's nyhedsbrev, registreres dit navn og e-mailadresse, som du selv afgiver. Oplysningerne bruger vi kun til at sende dig haderslevstift.dk's nyhedsbrev. Oplysningerne opbevares hos haderslevstift.dk's databehandler Mailchimp.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Haderslevstift.dk indsamler oplysninger for at forbedre indholdet, samt for at levere de services, du har efterspurgt, fx at sende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Haderslevstift.dk videregiver ikke data til tredjepart. Haderslevstift.dk benytter dog en række tredjeparter til behandling af data, herunder Google Analytics for at indsamle statistik om brug - men ikke brugere - af haderslevstift.dk, Facebook til indsamling af pixels og til Mailchimp, hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi har indgået databehandleraftale, som sikrer, at data bliver behandlet efter EU's persondataforordning.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse om indsigt i data kan ske til: kmhad@km.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet (eksternt link).

Udgiver

Haderslevstift.dk ejes og publiceres af:

Haderslev Stift
Ribe Landevej 35-37 
6100 Haderslev
Mail: kmhad@km.dk