Reformationen 500 år
Nyheder

Pilgrimsdag med pilgrimspræst på Camino Haderslev Næs

Velsignelses- og pilgrimssalmen "Må din vej gå dig i møde" vil bære gode ønsker til, når der søndag den 30. april er workshop i Øsby om at være pilgrim i dag. Workshoppen lægger op til åbning af den nye turist- og pilgrimsattraktion senere på forsommeren.

Den nye caminos navn er mixet af det lokale sted: Haderslev Næs - og navnet på en meget populær spansk pilgrimsrute.
Ruten på næsset er en vandre- og cykelsti på omkring 100 kilometer mellem de syv kirker på Haderslev Næs samt Haderslev Domkirke og Hertug Hans Kirke. Ruten åbner officielt søndag den 18. juni, men allerede søndag den 30. april leder en erfaren pilgrimspræst, Elizabeth Knox-Seith, en workshop om at være pilgrim i dag.  
Elizabeth Knox-Seith vil tage udgangspunkt i syv pilgrimsord, der repræsenterer værdier, som det kan være svært at holde fast i i en travl hverdag.   

Workshoppen indledes med en åben gudstjeneste i Øsby Kirke kl. 9.30. Den efterfølgende workshop, som starter kl. 10.30, er alle interesserede også velkomne til, men man skal melde sig til, og der er deltagerbetaling (som man betaler kontant på dagen). Tilmelding på mail til elsebeth@gunderlund.dk.

Læs her mere om baggrund og åbningen i juni.

Pilgrimspræst Elisabeth Knox-Seith