Haderslev Stift
Tilmelding

Tilmelding

28
apr

AFLYST pga. Covid19 Tilmeldingsfrist til Emerituskonvent, Haderslev Stift

Emerituskonvent ved Haderslev Stift med foredrag om ”Dåbsteologi i dag” ved Henning Kjær Thomsen, teologisk stiftskonsulent, Viborg Stift. Tilmelding er senest den 28. april 2020 - se nærmere i invitationen. Læs den fulde invitation her:

06
maj

Tilmeldingsfrist "Fyraftensmøde: Diakoni i praksis"

Fyraftensmøde: Kom og bliv inspireret til diakoni i praksis, når Kari Jord­heim, kommer og deler Den norske kirkes erfaringer med diakoni i praksis i alle kirkens aktiviteter. Den norske kirke har gennem mange år arbejdet ud fra en fælles diakoniplan og vi skal sammen drøfte og blive inspireret af deres erfaringer, tanker og visioner om diakoni. Læs invitationen her: Aftenens program: Fra kl. 16 Drop in 16.30 – 17.45 Oplæg v/ Kari Jordheim 17.45 – 18.15 Aftensmad samt drøftelser og forberedelse af spørgsmål 18.15 – 18.45 Paneldebat 18.45 – 19.10 Kaffe og netværkssnak 19.10-19.25 Opsamling samt drøftelse af spørgsmålet: Hvad kan Diakoniudvalget gøre for jer? v/ Annette Langdahl, formand for Diakoniudvalget i Haderslev Stift 19.25: Næste arrangement og TAK for i dag Arrangører: Haderslev Stifts Diakoniudvalg Pris: gratis Tilmelding på link her: Tilmeldingsfrist: den 06. maj 2020

01
jun

Tilmelding til Sommeruniversitet i Haderslev 2020, Mennesker mellem grænser, Teologi for Voksne

Kurset henvender sig til alle med interesse for tilværelsens store spørgsmål. Temaet søger at sætte nye vinkler op, som kan give deltagerne indsigt og udblik og belyse de store perspektiver i historie, tro og kultur. Vi vil her i 2020 se på grænser på flere måder: som et givet vilkår og en sund ramme for menneskers liv. Og også grænsen som et mødested til det nye, fremmede, fornyende. Endelig hører det aspekt med, at meget af det vi er og har engang kom til os udefra – og blev vores. For tredje gang indbyder Teologi for Voksne i Haderslev Stift i samarbejde med Folkeuniversitet Haderslev alle interesserede til tre intense dage omkring teologiens og eksistensens spørgsmål. Årets tema afspejler at vi er i 100 året for genforeningen, men sætter nye og anderledes perspektiver op. Mød bl. a.: Lars Ole Gjesing, Preben Kok og Hans Jørgen Bonnichsen. Med heldagstur og mulighed for en unik teateropsætning af Romeo og Julie. Læs det kursusprogram her: Læs det uddybende kursusprogram her: Tilmeld dig her:

11
jun

Sommeruniversitet i Haderslev: Mennesker mellem grænser, Teologi for Voksne

For tredje gang indbyder Teologi for Voksne i Haderslev Stift i samarbejde med Folkeuniversitet Haderslev alle interesserede til tre intense dage omkring teologiens og eksistensens spørgsmål. Årets tema afspejler at vi er i 100 året for genforeningen. Temaet søger at sætte nye vinkler op, som kan give deltagerne indsigt og udblik og belyse de store perspektiver i historie, tro og kultur. Vi vil her i 2020 se på grænser på flere måder. Grænser: Et vilkår og en sund ramme for menneskers liv. Et mødested for det nye, fremmede og fornyende. Også belyse at meget af det vi er og har engang kom til os udefra – og blev vores! Kurset henvender sig til alle med interesse for tilværelsens store spørgsmål. Se kursusprogram her: Se den uddybende programbeskrivelse her: Tilmeld dig her: