Haderslev Stift
Tilmelding

Tilmelding til møder, kurser og arrangementer:

01
nov

Tilmeldingsfrist: Fyraftensmøde om diakoni i landdistrikter

Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter inviterer i samarbejde med Landsforeningen af menighedsrådsmedlemmer til fyraftensmøde 9. november om diakoni landdistrikter. Tilmelding til projektsekretær Birthe Jakobsen, bija@km.dk, senest 1. november. Læs mere her.

01
nov

Tilmeldingsfrist: Intro-kursus for nyansatte

Årets tredje intro-kursus for nyansatte i folkekirken i Haderslev, Ribe og Fyens stifter er overtegnet, og tilmelding kan ikke mere finde sted. Læs mere her.

10
nov

Tilmeldingsfrist: Fyraftensmøde, ledelse og koordinering af frivillige i folkekirken

Fyraftensmødet finder sted onsdag den 15. november. Emnet er ledelse og koordinering af frivillige i folkekirken. Åbent møde for alle med interesse for diakoni i folkekirken. Biskop Marianne Christiansen åbner fyraftensmødet med en kort gudstjeneste med fokus på diakoni i sognene. Deltagelse i arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig af hensyn til maden. Arr.: Stiftsudvalget for diakoni i Haderslev Stift. Læs programmet her. Tilmelding her.

19
feb

Tilmeldingsfrist: Stiftsdagen 2018

Stiftsdagen – i 2018 på datoen 17. marts - er en faglig og festlig inspirations- og læringsdag, der traditionelt finder sted hvert andet år, og hvor menighedsrådsmedlemmer, præster, ansatte og frivillige i folkekirken stopper op og sammen undersøger, hvordan det væsentlige, vi er sammen om, kommer til udtryk. Tema i 2018: "Så syng da, kirke". Ud over oplæg indeholder stiftsdagen en række tilbud om workshops. Af hensyn til placeringen i disse er der sidste tilmeldingsfrist medio februar. Link til tilmeldingsblanket følger.Læs den første orientering om dagen her.


Teologi for voksne 2018:

med start af undervisning januar 2018. Otte undervisningslørdage i løbet af et år. Læs om kurset her. Bemærk, at det er den oprindelige folder, og at datoer osv. derfor ikke er korrekte - den overordnede kursusbeskrivelse er derimod stadig gældende.
Tilmelding her.

Teologi for voksne 2019:

med start af undervisning januar 2019. Otte undervisningslørdage i løbet af et år. Læs om kurset her. Bemærk, at det er den oprindelige folder, og at datoer osv. derfor ikke er korrekte - den overordnede kursusbeskrivelse er derimod stadig gældende.
Tilmelding her.