Haderslev Stift
Tilmelding

Tilmelding til møder, kurser og arrangementer:

07
nov

Tilmeldingsfrist: "Mødet med vore nye medmennesker"

Den 14. november indbyder Diakoniudvalget og Stiftsudvalget for folkekirke og religionsmøde til et fyraftensmøde i Simon Peters Kirke, i Kolding. Vi indleder med gudstjeneste ved biskop Marianne Christiansen. Creative Director Alex Sabour viser og kommenterer sin enestående video ”#JegErDansk”, som i 2017 vandt hovedprisen for ”Best Viral Campaign i London”. - En samtale om mennesker, der er født og opvokset i Danmark, men som mange ikke regner for danske på grund af deres etniske baggrund. Forfatteren Malene Fenger-Grøndahl vil give et oplæg om diakoni og mødet med den anden. Se programmet her. Tilmelding her.

08
nov

Tilmeldingsfrist: Våbenstilstandsdag

Den 11. november 1918 kl. 11 sluttede den Første Verdenskrig.Traditionen tro markeres våbenstilstanden med kransenedlæggelse ved monumenterne for de faldne på de sønderjyske kirkegårde.Læs programmet her.Tilmeld dig her.Våbenstilstandsdagen i Haderslev markeres i samarbejde med Haderslev Stift og Domsogn, Haderslev Garnison og Haderslev Kommune.

14
nov

Tilmeldingsfrist: Introkursus for nyansatte (kurset er overtegnet)

KURSET ER OVERTEGNET. Den danske folkekirke er et særligt sted, der danner ramme om både kirkelige handlinger, kulturliv og frivilligt arbejde. Samtidig er folkekirken en professionel arbejdsplads for tusindvis af ansatte inden for mange faggrupper. På introkurset får nyansatte en god og fælles forståelse for folkekirken som helhed. Kursusdagen finder sted den 5. december 2018. Det er obligatorisk for alle, der har fået deres første stilling i folkekirken med en ugentlig arbejdstid på mere end otte timer, og som er ansat det seneste år forud for kurset. Læs programmet her - og tilmelding til kursusdagen her. Bemærk, at pladserne på introkurserne altid bliver booket forholdsvis hurtigt.


Teologi for voksne 2019:

med start af undervisning januar 2019. Otte undervisningslørdage i løbet af et år. Læs om kurset her. Bemærk, at det er den oprindelige folder, og at datoer osv. derfor ikke er korrekte - den overordnede kursusbeskrivelse er derimod stadig gældende.
Tilmelding her.


Teologi for voksne 2020:

med start af undervisning januar 2020. Otte undervisningslørdage i løbet af et år. Læs om kurset her. Bemærk, at det er den oprindelige folder, og at datoer osv. derfor ikke er korrekte - den overordnede kursusbeskrivelse er derimod stadig gældende.
Tilmelding her.