Biskoppen
Kalender

Biskoppens kalender

Kalenderen viser et udsnit af de offentlige arrangementer og gudstjenester, som biskoppen deltager i. 

27
apr

Dannelseskonference - Hvad skal vi med Folkeskolen

27
apr

Teologisk Salon med Mogens Lindhardt

28
apr

Foredrag Løgumkloster Refugium

05
maj

Ordination

Morten Brosbøl Vibert, ny sognepræst i Rise Sogn, ordineres. Læs mere her.

07
maj

Egen kirke - 25 års jubilæum Kitty Hovgaard Jensen

21
maj

Øster Løgum kirke - andagt - Kirkevandring

23
maj

Teologisk salon om Namibia

02
jun

Haderslev-mødet - Folkemøde Reformation

Haderslev kaldes ”Nordens Wittenberg”, fordi Reformationen her kom 10 år tidligere end i kongeriget. Haderslev-artiklerne fra 1528 er den første evangelisk/lutherske kirkeordning i verden, og Nordens første lutherske præster blev uddannet i Haderslev. 500-året markeres med et folkemøde – Haderslev-mødet – fredag den 2. juni i et stort telt på Gravene og rundt i den øvrige by. Børneprogram om formiddagen. Eftermiddag og aften: sang, musik, debat og teologi i øjenhøjde. Oplev bl.a. Niels Henrik Gregersen, Jonas Breum, Teitur, Georg Metz, Özlem Cekic, Peter Lodberg, Café Hack og Lisbeth Smedegaard. Syng nye salmer, smag på Luther-øl, Luther-gryde og landets bedste Luther-lagkage, gå med Bibelselskabet på bibelvandring, og mød stiftets præster i samtalesofaerne. Følg ogsåprogrammet på reformationen.nu og hent en flyer her.

04
jun

Reformationsgudstjeneste

Den officielle nationale festgudstjeneste i anledning af Reformationen. Procession med biskopper fra flere lande, præster fra flere lande samt repræsentanter for det officielle Danmark. Processionen gårfra biblioteket (Bispen) på Wittenberg Plads op gennem Bispegade til domkirken og ledesaf Slesvigske Musikkorps. Alle er velkomne til at fejre gudstjenesten medvia storskærm i det store telt på gravene, hvor gudstjenesten tv-transmitteres live. Gudstjenesten i teltet vil være ledet af en præst og med kor-deltagelse. Tv-transmissionen starter kl. 13.45, gudstjenesten starter kl. 14. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i teltet.

06
jun

Stiftspræstekonvent

Program følger. Hedensted Provsti er ansvarlig for mødets planlægning. Sted:Business College Syd -Mommark & Sønderborg Handelsskole

11
jun

Deltagelse i Nordschleswig Kirchentag

14
jun

Afskedsgudstjeneste Steen Skovsgaard

18
jun

Næssets Camino åbner - andagt og pilgrimsvandring

Næssets Camino åbner med en andagt v. biskop Marianne Christiansen i domkirken. I løbet af dagen vil der være en række aktiviteter omkring caminoen - bl.a. en byvandring i Haderslevog envandring på Næsset v. pilgrimspræstElisabeth Lidell.Læs mere på caminoens hjemmeside.

18
jun

Gudstjeneste

21
jun

Luther musik og salmer

Vis flere