Haderslev Stift
Tilmelding

Tilmelding til møder, kurser, rejser og arrangementer:

06
mar

Tilmeldingsfrist: Introkursus for nyansatte

Introkursus for nyansatte finder sted den 30. marts 2017 og er for alle nyansatte i folkekirken i Ribe, Fyen og Haderslev stifter. Kurset er allerede nu overtegnet, men hvis du tilmelder dig, vil du komme på venteliste til senere kursus. Hent programmet HER. Tilmelding HER.

28
mar

Tilmeldingsfrist: Emerituskonvent

Tilmeldingsfristen for emeritus-konvent den 6. april 2017. Foredrag ved Carl Christian Jessen - Rundt om reformationsjubilæet 1917 i Slesvig.Tilmelding her

11
apr

Tilmeldingsfrist: Åbent hus på bispegården

Bispegården slår to eftermiddage i april - 19. og 20. april -dørene op for nyansatte kirkefunktionærer, nyvalgte medlemmer af Kirkerådet i Sydslesvig og alle nyvalgte medlemmer af menighedsrådene i Haderslev Stift. Tilmelding samlet pr. sogn, således at der i videst mulig udstrækning kun kommer én tilmelding pr. sogn (og fra Kirkerådet i Sydslesvig). Tilmelding her senest 11. april.


Rom foråret 2017:

Roms herligheder på 7 dage - en kirke- og kulturrejse med Leif Arffmann og Bent Andreasen som rejseledere. Teknisk rejsearrangør: Mols Rejser. Fly fra Billund. Læs mere her - tilmelding her

Teologi for voksne 2018:

med start af undervisning januar 2018. Otte undervisningslørdage i løbet af et år. Læs om kurset her. Bemærk, at det er den oprindelige folder, og at datoer osv. derfor ikke er korrekte - den overordnede kursusbeskrivelse er derimod stadig gældende.
Tilmelding her.