Haderslev Stift
Tilmelding

Tilmelding til møder, kurser, rejser og arrangementer:

26
jan

Tilmeldingsfrist: Stiftskursus om babysalmesang

FUV og folkekirkens Konfirmandcenter. Læs om kursusdagen her. Tilmelding her senest 26. januar. Kursusdagen er gratis (finansieret af stiftsrådet). NB: Kurset er overtegnet, men tilmeldingsblanketten er stadig åben, så mankan melde sig på venteliste.

30
jan

Tilmeldingsfrist: Dansk-tysk præstekonvent

Det årlige dansk-tyske præstekonvent - hvert andet åri Breklum, hvert andet år i Løgumkloster. Forpræster i Haderslev og Ribe stifter samt præster i Sydslesvig.Læs programmet her.Yderligere oplysning ogtilmelding senest 30. januar påwww.fkuv.dk

01
feb

Tilmeldingsfrist: Kirke- og kulturrejse til Rom

Tilmeldingsfrist, kirke- og kulturrejsen i februar til Rom. Læs mere her.

09
feb

Tilmeldingsfrist: Kirke og korsang i den nye folkeskole

NB: Dette er datoen for tilmeldingsfristen - selve kurset foregår den 24. februar. Om dette: Folkekirkens Ungdomskor har i samarbejde med Løgumkloster Kirkemusikskole arrangeret en kursusdag med fokus på, hvordanfolkekirken kan udvikle samarbejde medfolkeskolen mhp. korsang. Kurset henvender sig til korledere, organister, kirke- og kulturmedarbejdere, præster og menighedsrådsmedlemmer. Kurset foregår i Christianskirken, Fredericia, den 24. februar 2017. Kursuspris: 450 kr. incl. frokost.Tilmelding på mail tillkms@km.dk eller tlf. 7474 4070senest 9. februar. Flereoplysninger på korsyd@fuk.dk.Læs mere her.

06
mar

Tilmeldingsfrist: Introkursus for nyansatte

Introkursus for nyansatte finder sted den 30. marts 2017 og er for alle nyansatte i folkekirken i Ribe, Fyen og Haderslev stifter. Kurset er allerede nu overtegnet, men hvis du tilmelder dig, vil du komme på venteliste til senere kursus. Hent programmet HER. Tilmelding HER.

11
apr

Tilmeldingsfrist: Åbent hus på bispegården

Bispegården slår to eftermiddage i april - 19. og 20. april -dørene op for nyansatte kirkefunktionærer, nyvalgte medlemmer af Kirkerådet i Sydslesvig og alle nyvalgte medlemmer af menighedsrådene i Haderslev Stift. Tilmelding samlet pr. sogn, således at der i videst mulig udstrækning kun kommer én tilmelding pr. sogn (og fra Kirkerådet i Sydslesvig). Tilmelding her senest 11. april.


Rom foråret 2017:

Roms herligheder på 7 dage - en kirke- og kulturrejse med Leif Arffmann og Bent Andreasen som rejseledere. Teknisk rejsearrangør: Mols Rejser. Fly fra Billund. Læs mere her - tilmelding her

Teologi for voksne 2018:

med start af undervisning januar 2018. Otte undervisningslørdage i løbet af et år. Læs om kurset her. Bemærk, at det er den oprindelige folder, og at datoer osv. derfor ikke er korrekte - den overordnede kursusbeskrivelse er derimod stadig gældende.
Tilmelding her.