Diakoni
Bøger, video og nyhedsbreve

Bøger, video og nyhedsbreve

Nyhedsbreve


'Livet om at gøre" er et inspirationshæfte, som er udgivet to gange på papir (hhv. 2009 og 2014). Artiklerne i 2014-udgaven kan læses ved at klikke her.


Materiale fra Marie Petersen, Præst i UngK

Arbejdet med Unge: "Sådan kommer du i gang med arbejdet med unge" er en opsamling fra en workshop i forbindelse med Haderslev Stifts Diakonikonference. Her finder du inspiration til at opstarte initiativer målrettet unge.  

MindU: er et projekt udviklet af Det Sociale Netværk. Dets formål er at bruge folkekirkens konfirmandundervisning i et forebyggelsesøjemed til at fremme mental trivsel hos unge. Projektet består af et workshop og undervisningsmateriale - læs mere her:


Fire film om diakoni:

Siden stiftudvalget for diakoni blev nedsat i i Haderslev Stift i 2006, har en primær opgave været at inspirere stiftets menigheder, menighedsråd og præster samt ansatte og frivillige til diakoni i sognene.
I 2014 fulgte diakoniudvalget op med en ansøgning til stiftsrådet om midler til fire inspirationsfilm om diakoni - kirkens omsorg for medmennesket. Stiftsrådet bevilgede midlerne, og filmene kan ses på både på stiftets youtube-kanal og herunder.

'Diakoni i sognet'. Filmen er produceret af Haderslev Stifts diakoniudvalg i samarbejde med Danmarks Kirkelige Mediecenter

'Middag på tværs'. Filmen er produceret af Haderslev Stifts diakoniudvalg i samarbejde med Danmarks Kirkelige Mediecenter

'Frokostklubben i Vejle'. Filmen er produceret af Haderslev Stifts diakoniudvalg i samarbejde med Danmarks Kirkelige Mediecenter

'Besøgstjeneste i Skanderup'. Filmen er produceret af Haderslev Stifts diakoniudvalg i samarbejde med Danmarks Kirkelige Mediecenter


Logo:

Diakoniudvalgets logo kan downloades (klik på det) og anvendes frit på materialer om diakoni i sognene i Haderslev Stift - f.eks. i foldere, kirkeblade, plakater o.a., der har med kirkens diakoni at gøre. Kontakt udvalget for at få flere filstørrelser og muligheder.