Nyt om navne
Nyheder

Ny præst i Nr. Bjert 

"Jeg glæder mig til at give mit besyv med til alle de arrangementer, der allerede foregår i kirken og den fine sognegård. Samtidig glæder jeg mig til at være med til at udvikle nye initiativer" - Katrine Papsøe Andersen.

Katrine Papsøe Andersen

Jeg hedder Katrine Papsø Andersen, og jeg har været sognepræst i Øster Starup Pastorat, med 25% bistandsforpligtigelse i Egtved Pastorat, siden september 2012. Den 1. juli indtræder jeg i det ledige embede i Nr. Bjert pastorat i Kolding Provsti.

Dermed flytter jeg fra et lille lokalsamfund med en lille landsbykirke til et større forstadssogn, hvor vi er to præster knyttet til kirken.

I Øster Starup har jeg så at sige lært at være præst. Jeg har prøvet hele spektret og fundet ud af hvor jeg står, og hvilke værdier jeg sætter højt i mit præstearbejde. Jeg fik nærmest frie hænder og opbakning til at kaste mig over diverse projekter og forskellige samarbejder. Noget af dét jeg var særlig stolt af, var det samarbejde som kirken fik oparbejdet med de forskellige, lokale foreninger.

Det betyder meget for mig være sammen om "kirke" – og det har jeg en stærk fornemmelse af, at det også gør i Nr. Bjert kirke. Her får jeg en engageret præstekollega i Thomas H. Poulsen, et større menighedsråd og nogle flere frivillige hænder, som jeg glæder mig til at løfte i flok og være kirke med.

Jeg glæder mig til at give mit besyv med til alle de arrangementer, der allerede foregår i kirken og den fine sognegård. Samtidig glæder jeg mig til at være med til at udvikle nye initiativer. Sådanne nye initiativer kunne eksempelvis være arrangementer, der forgår i samarbejde med de forskellige lokale foreninger og institutioner, samt arrangementer rettet mod børn og børnefamilier. - Arrangementer og nye initiativer så kirken føles vedkommende og nærværende for alle vores sognebørn – lige fra de mindste til de ældste.

Jeg er 33 år, født i Fredericia og opvokset i Erritsø. En egn som jeg og min familie ser frem til at vende tilbage til, da der ikke er knyttet embedsbolig til stillingen i Nr. Bjert sogn.

- Katrine Papsøe Andersen.