Fortsæt til hovedindholdet
Nyhedsarkiv 2024
Nyheder

Invitation til workshop i fundraising

Skal du søge penge til et kirkelig kunstprojekt, et diakonalt initiativ eller måske en studietur for kirkens ungdomskor? Så er stiftets workshop om fundraising måske noget for dig!

Pengegave

Lær, hvordan du søger fondsmidler til kirkelige projekter på stiftets workshop om fundraising, der finder sted tirsdag 10. september 2024.

Er du repræsentant for et menighedsråd eller stiftsudvalg eller arbejder du som ansat i kirken med kirkelige projekter, inviteres du til en intern workshop om fundraising tirsdag 10. september 2024 kl. 17.00-20.30 hos Haderslev Stift, Ribe Landevej 35-37, 6100 Haderslev.

Formålet med aftenen er at give sognene indblik i praktisk fundraising, så den enkelte deltager gennem oparbejdet viden bliver rustet til at arbejde med en konkret fondsansøgningproces.

Vi taler om:

  • Hvad fundraising egentlig er
  • Hvilke fonde og puljer, der findes - og hvor man finder dem
  • Hvad der skal til for at adskille sig fra mængden af andre ansøgere, ligesom vi gennemgår konkrete cases i form af tidligere ansøgninger

Der er plads til erfaringsudveksling sognene imellem.

Dagens oplægsholder er Haderslev Stifts kommunikationskonsulent, Lene Kjældgaard. Hun er uddannet journalist og har en efteruddannelse i praktisk fundraising.

Der kræves ikke forudgående kendskab til fundraising.

Husk, at du som menighedsråd eller stiftsudvalg kan få gratis adgang til den store database med alle landets fonde og puljer, fonde.dk, ved at kontakte Lene Kjældgaard.

Tilmelding senest 27. august til Lene Kjældgaard på lek@km.dk.