Fortsæt til hovedindholdet
Nyhedsarkiv 2023
Nyheder

Kursus: Mødet med mennesker, der er ramt i livet

Omsorg er typisk ikke en del af stillingsopslaget, når sognene søger personale til kirkegården eller kirken. Alligevel er mødet med den sørgende ofte en del af graverens og øvrige ansattes hverdag. Diakoniudvalget til kursusdag om mødet med mennesker, der er ramt på livet.


Diakoniudvalget inviterer kirkegårdpersonale, øvrige ansatte og frivillige ved kirken, samt menighedsrådsmedlemmer, særligt kontaktperson og kirkeværge inviteres til kursusdag torsdag 28. september kl. 12-15 i Rødekro.

På kursus møder du Annette Langdahl, der er sygeplejerske og udviklingskonsulent i Dansk Kristelig Sygeplejeforening. Hun underviser og arbejder med diakoni, og er også medlem af MDK’s bestyrelse og Diakoniudvalget i Haderslev Stift.

Annette Langdahl kommer med sit bud på redskaber til at være tilstede i det medmenneskelige møde, med en særlig opmærksomhed på sorgreaktioner, det eksistentielle og religiøse sprog - og også på udfordringer i mødet. Via forskellige øvelser og inddragelse af personlige erfaringer, vil der blive arbejdet med det personlige mod til at turde indgå empatisk i mødet med et menneske, der har det svært, uden at miste sig selv-

Se hele programmet ved at klikke her

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding senest den 20. september 2023 til mmm@km.dk.