Nyhedsarkiv 2022
Nyheder

Stiftsrådsformand udgiver erindringsbog

Stiftsrådsformand Per Søgaard udkommer 1. maj med sin erindringsbog med titlen: "Stykkevis erkendelse - fragmenter til en livsfortælling".


Oprindeligt var det tanken, at stiftsrådsformand Per Søgaards nedskrevne erindringer var tiltænkt hans nærmeste. imidlertid blev han opfordret til at skrive sin bog med en større målgruppe for øje, og derfor kan alle læse med, når bogen "Stykkevis erkendelse - fragmenter til en livsfortælling" udkommer 1. maj 2022. 

- Fragmenter, der har været skjult i jorden, kan, når de graves frem i lyset, føre til en ny forståelse af fortiden. Man bliver klogere og får større indsigt og forståelse af det, der engang var. Det er som at kigge over skulderen på en kunstner, der frembringer et smukt billede. Flere detaljer kommer frem. Man overraskes og fascineres af kunstnerens teknik, efterhånden som billedet træder mere tydeligt frem. Stykkevis erkendelse, fortæller Per Søgaard om bogen.

Over 320 sider fortæller Per Søgaard om de opgravede fragmenter, der tilsammen udgør fortællingen om et levet liv. Med i bogen er også møderne med de mange dygtige mennesker, som forfatteren har arbejdet sammen med og mødt på sin livsvej. 

Bogen "Stykkevis erkendelse - fragmenter til en livsfortælling" kan købe ved at overføre 200 kr. til Mobilepay på 40 16 55 29 og skrive "bog", samt navn og adresse. Alternativt kan du skrive en mail til persoegaard47@gmail.com, og oplyse navn og adresse. Hvis bogen skal sendes, bedes du vedlægge 42 kr. til porto.