Nyhedsarkiv 2022
Nyheder

Ny migrantmedarbejder i stiftet

Camilla Henriksen er ny migrantmedarbejder i stiftet. Hun er netop gået på barsel, hvorfor Biak Chin Par Lian starter som barselsvikar i stillingen per 1. februar 2022.

Migrantmedarbejder

Biak Chin Par Lian (til venstre) er per 1. februar 2022 barselsvikar for stiftets nye migrantmedarbejder, Camilla Henriksen.

Camilla Henriksen kender stiftet og jobbet som migrantmedarbejder ganske godt. Hun har tidligere været barselsvikar for stiftets forrige migrantmedarbejder, Mette Hee Staal, der forlod stillingen i efteråret 2021. Da blev Camilla Henriksen midlertidigt ansat, og fortsætter nu som stiftets migrantkonsulent i en tidsbegrænset stilling, der foreløbig varer til april 2024. 

Camilla Henriksen er uddannet cand. mag. i religionsvidenskab fra Aarhus Universitet i 2019 med et tilvalg i globalisering og kulturel identitet. Under sin studietid og efter endt studie arbejdede hun for Folkekirkens Videns- og Uddannelsescenter med projekt "Kirken på landet". 

- Jeg skal være samlingspunkt på tværs af stiftet og være med til at løse en masse forskellige opgaver indenfor migrantområdet. Det kan være opgaver i forbindelse med projektledelse, research, planlægning og administrativt arbejde for at understøtte det konkrete migrantarbejde, siger Camilla Henriksen. 

Da Camilla Henriksen netop er gået på barsel, passer Biak Chin Par Lian stillingen som stiftets migrantmedarbejder per 1. februar 2022.

Biak Chin Par Lian (kaldes Chin Chin) er uddannet hjemmehjælper og sygeplejerske, og har læst videre til cand. mag. i diakoni på Aarhus Universitet, som hun afsluttede i 2020. Hun kommer fra en stilling som sygeplejerske og familiekonsulent. Hun har kirkelig erfaring fra sit arbejde i landsledelsen i Baptistkirken, og som frivillig i det kirkelige liv.

- Jeg glæder mig meget til arbejdet, og er spændt på, hvad jeg går ind til. Jeg kommer fra en praktisk verden, og skal til at være mere akademisk. Jeg ser mig selv som en brobygger, og er god til at skabe forbindelser mellem mennesker, og det ser jeg frem til at bruge i arbejdet som migrantmedarbejder, siger Chin Chin.