Nyhedsarkiv 2022
Nyheder

Kidz Camp 2022

Igen i år har Haderslev Stifts Migrantsamarbejde og Religionsmøde indgået et samarbejde med KFUM & K om at afholde sommerlejren Kidz Camp. 


Kender du en gruppe børn og unge med nydansk baggrund mellem 8 og 12 år, der kan lide sjove aktiviteter som f.eks. bål, badning i havet, lege, hoppeborg, boldspil, fest, slik og is, forskellige løb, sang, hygge og meget andet, så er Kidz Camp måske noget for dem! På Kidz Camp får børnene en masse skønne oplevelser, og bliver en del af et herligt fællesskab.

Kidz Camp er et integrations initiativ i børnehøjde, som handler om at give børn med migrantbaggrund en fantastisk sommeroplevelse, hvor de har mulighed for at knytte nye venskaber, udfordre sig selv og lære noget nyt i trygge rammer.

Er du dansk med nydansk baggrund, eller kender du et barn/ung mellem 8 og 12 år, der har brug for økonomisk støtte til betaling af lejren, så tag kontakt til din lokale migrantpræst. 

For mere info, kontakt da venligst migrantkonsulent Biak Chin Par Lian på telefonnr.: 21 47 03 04, eller dit lokal provsti/lokale migrantpræster, som du finder ved at klikke her.

Se det fulde program ved at klikke her.