Nyhedsarkiv 2021
Nyheder
Fordybelselsdag

Invitation til luthersk fordybelsesdag

Luthersk Fordybelsesdag inviterer til online fordybelsesdag 6. februar 2021 på Zoom.


Luthersk Fordybelsesdag er et forum, der vil opmuntre til at fokusere på fundamentale trossandheder og forkyndelsen af Guds Ord i lov og evangelium. Der indbydes på tværs af organisationer og kirkesamfund med ønsket om at skabe plads til venskab og netværk blandt alle, der gerne vil have grundlag i de lutherske bekendelser.

6. februar 2021 inviterer Luthersk Fordybelsesdag til fordybelsesdag på Zoom. Der vil på dagen være tre korte undervisningstimer på programmet. Den ene underviser er Bryan Wolfmueller, en både konservativ og kreativ luthersk præst i Austin, Texas. Hans hjemmeside er fuld af aktuelle podcasts, og han driver også en YouTube-kanal, der løbende tager aktuelle emner op. Hans foredrag på fordybelsesdagen handler om et luthersk perspektiv på corona, sygdom og død, samt brugen af Salmernes Bog i en kristens liv.

Den anden foredragsholder er tidl. sognepræst og minister Flemming Kofoed-Svendsen, hvis undervisning handler om Guds to styreformer: Den verdslige og den åndelige.

Ved tilmelding modtager man et link til foredragene. Efterfølgende kan man deltage i en drøftelse online, hvis man har lyst til det.

Læs mere om programmet her.