Nyhedsarkiv 2020
Nyheder

Velkommen til Stiftsdag 2021

Haderslev Stift indbyder til Stiftsdagen 20. marts 2021. Temaet er bl.a. samarbejde.


Kirken er et fællesskab både lokalt og globalt. Sammen hører vi Guds ord, og vi hører sammen i arbejdet med at skabe gode rammer for fællesskabet og for det enkelte menneske i både glæde og sorg. 

Derfor har Stiftsdagen 2021 temaet "Kirke SAMMEN" - en dag for os alle sammen: Nye og gamle menighedsrådsmedlemmer, ansatte og frivillige. En dag med inspiration, samtale, sang (hvis vi må) og fornøjelse.

Stiftsdagen er årets bedste tilbud på en "ryste-sammen-firmaudflugt" for medarbejdere og menighedsråd!

Fokus på samarbejde
Formiddagens emne på stiftsdagen er samarbejde: Vi samarbejder og organiserer os vidt forskelligt fra sogn til sogn. Derfor får vi besøg af organisationspsykolog Anne Lund Thybring, der kommer med konkrete eksempler og nye tanker om samarbejde, ledelse og organisering. Hun vil lægge op til en fælles samtale om, hvordan vi gør, hvem der gør hvad, og hvordan vi måske også kunne gøre.

Kirke er vi også sammen med andre mennesker i resten af verden. På stiftsdagen kommer "noget af verden" direkte til os. Vi får nemlig besøg af ærkebiskoppen for den maronitiske kirke i Libanon, Youssef Soueif. Biskop over Haderslev Stift, Marianne Christiansen, vil interviewe Soueif om vilkårene for Mellemøstens kristne og om hans tanker vedrørende kirkens opgaver. 

Eftermiddagen giver mulighed for at fordybe sig i 20 forskellige emner. Og så skal vi selvfølgelig også spise, grine og synge sammen.  

Se programmet her.

Tilmeld dig her.
 

hende møder du

Anne Lund Thybring

Anne har gennem de seneste seks år drevet udviklingsprojektet “Organisationer Gentænkt”. Her har hun sammen med nogle af Danmarks mest nysgerrige offentlige og private organisationer udfordret, hvordan organisationer kan fungere. Ambitionen er at inspirere til udvikling af bedre arbejdspladser, hvor trivsel og arbejdsglæde såvel som udvikling og effektivitet er i højsædet. 

Læs mere her eller i publikationen "Hvad rykker ind, når hierarkiet rykker ud?, som er kapitel 13 i en gratis e-bog, som du kan hente her.