Nyhedsarkiv 2020
Nyheder

Introkursus for nye medarbejdere er aflyst

Introkurset skulle have fundet sted 3. december, men aflyses på grund af den nuværende coronasituation. Kursusdeltagere opfordres til at orientere sig i e-læringsmateriale. 


I lyset af de aktuelle coronarestriktioner er introkurset den 3. december 2020 i Harte sognegård aflyst. Besltuningen er truffet ud fra et forsigtighedshensyn.

Som erstatning for kurset anbefaler Pernille Hach, der er chefkonsulent og souschef i Fyens Stift, at nye medarbejdere orienterer sig i det e-læringsmateriale, der ligger på www.godtfrastart.dk.

Materialet er udarbejdet til nye og gamle menighedsrådsmedlemmer, og giver en introduktion til menighedsrådsarbejde og til folkekirken som organisation. Nogle af emnerne i introkurset om folkekirken som arbejdsplads, samt folkekirkens opbygning og menighedsrådenes ansvar og kompetence er også blandt emnerne i e-læringsmaterialet.

Der vil blive holdt nye introkurser for nye medarbejdere den 4. februar og den 29. april 2021. De vil blive annonceret på den digitale arbejdsplads og på stifternes hjemmesider, så hold øje med opslag og tilmeld jer igen efter aftale med jeres menighedsråd.