Nyhedsarkiv 2020
Nyheder

Hold øje med DAP'en

Den digitale arbejdsplads, DAP, bliver det sted, du skal orientere dig for at få de vigtigste informationer om coronatiltag fra folkekirken.


Informationerne er strømmet ind de sidste par uger på grund af corona: Tolkninger af pressemøder, pressemeddelelser fra Kirkeministeriet, vejledninger fra biskopper og provster og information fra stiftet. Derfor har man skiftevis fået nyhederne på DAP'en, hjemmesiden, Facebook og i mails, nyhedsbreve og i pressen. 

Fremover bliver det mere enkelt. Den vigtige information som vejledninger og information fra stiftet vil fremover komme på DAP'en, folkekirkens intranet, før den kan findes i andre medier eller på stiftets hjemmeside. På hjemmesiden vil du derudover fortsat kunne finde inspiration til kirkelivet under corona, samt nyheder. Vi sender fortsat ekstra nyhedsbreve ud, når vi samler op på de nyeste og vigtigste informationer og vejledninger, så det er nemt at få et samlet overblik.  

Det er derfor vigtigt, at I benytter jer af DAP’en og bliver fortrolige med den. I kan tegne abonnement på nyheder fra Haderslev Stift og modtage en SMS eller e-mail, hver gang der er en nyhed til jer.
 

Fakta

Sådan får du besked, når der er nyt på DAP

1. Log på DAP’en

2. Klik på ’Stamdata / Advis’ i øverste højre hjørne

3. Indtast dit mobiltelefonnummer og/eller e-mailadresse

4. Sæt kryds ved de abonnementer, du ønsker at tegne

5. Tryk ’Gem’ (øverste, højre hjørne)