Nyhedsarkiv 2019
Nyheder

Stiftets nye juridiske rådgiver 

Mød Haderslev Stifts nye juridiske rådgiver, Anne Mette Ladekær Christensen.

Anne Mette Ladekær Christensen er Haderslev Stifts nye juridiske rådgiver, der særligt sidder med plansager, byggesager og rådgivningsaftaler i tilknytning til byggesager samt gravstedsområdet. En del af Anne Mette Ladekærs opgaver er derudover at sikre juridisk understøttelse til kontorchef Lars Chr. Kærgaard og biskop Marianne Christiansen, ligesom hun kan hjælpe menighedsrådene med konkrete juridiske problemstillinger.

Stiftets nye juridiske rådgiver er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet i 1989. Hun har bl.a. været ansat i Sydbanks juridiske afdeling og i forskellige offentlige organisationer, senest i Syd- og Sønderjyllands Politi som leder af Logistikafdelingen.

- Jeg havde et ønske om at vende tilbage til at være juridisk sagsbehandler og rådgiver i forbindelse med konkrete problemstillinger. Jeg synes, det er en udfordring at gøre komplekse problemstillinger gennemskuelige, så beslutninger dels træffes på et korrekt, juridisk grundlag, dels skaber forståelse hos f. eks. menighedsrådene, når de skal videreformidle den rådgivning, jeg har givet, forklarer Anne Mette Ladekær om sin nye rolle i stiftet.

Haderslev Stift glæder sig et godt samarbejde med Anne Mette Ladekær, der træffes på amlc@km.dk eller 73 52 45 98.