Nyhedsarkiv 2019
Nyheder

Netværksrejse til Libanon

Danmission søger deltagere til netværksrejse, som vil være med til at udbrede kendskabet til Danmissions arbejde i Libanon. 

Danmission arrangerer en netværksrejse til Libanon den 23.-31. maj 2020, hvor formålet med rejsen er at få samlet en gruppe af frivillige fortællere, der kan fortælle om Danmissions arbejde i Libanon og Mellemøsten rundt om i Danmark. Danmission giver et mindre tilskud til rejsen. Når du kommer hjem til Danmark igen, forventer Danmission til gengæld, at du afholder nogle foredrag eller på anden måde bidrager til at udbrede kendskabet til Danmissions arbejde i Libanon og Mellemøsten. Det kan f.eks. være at fortælle om turen i din kirke, din genbrugsbutik, i din kvindekreds, i din seniorklub eller et andet sted, hvor du kommer og finder relevant. Du kan også arrangere en indsamling til fordel for et af de projekter, som Danmission støtter.

Indholdsrigt program
Programmet er ikke endeligt fastlagt, men som deltager kommer du bl.a. til at møde nogle af de partnere, som Danmission samarbejder med i Libanon. Gruppen skal bl.a. besøge Danmissions samarbejdspartnere og opleve organisationens arbejde i Libanon. På rejsen oplever du Danmissions indsats for at de mange trosretninger kan leve i fredelig sameksistens i Libanon. Netværksrejsen byder på et indholdsrigt program:

  • Besøg hos Mellemøstens kirker og de ortodokse, katolske og protestantiske menigheder.
  • Dialogmøde mellem unge kristne og muslimer.
  • Oplev Libanons smukke bjergrige natur, frodige dal og flotte kyststrækninger, historiske ruiner og den pulserende hovedstad.
  • Mød engagerede mennesker i alle aldre, som arbejder for kirkens tilstedeværelse i landet.

Derudover har gruppen god tid sammen med Danmissions udsendte: Regionsrepræsentant for Mellemøsten og Nordafrika, Line Ramsdal, der vil fortælle om hendes arbejde. Turen ledes af netværkskonsulenterne Amalie S. Ehmsen og Tom Bangslund Hansen. Det meste af programmet foregår på engelsk - der vil blive oversat i det omfang det er muligt.

Tilmelding til Danmission
Onsdag 26. februar 2020 kl. 10-17 holder Danmission en forberedelsesdag, hvor deltagerne mødes og får informationer om turen og om Libanon. Mødet afholdes i forventeligt i Odense.

Hvis du godt kunne tænke dig at komme med på netværksrejsen til Libanon, så send en mail til netværkskonsulent Amalie S. Ehmsen på ase@danmission.dk eller ring på 41 99 93 15. Herefter modtager du et tilmeldingsskema, som du skal udfylde og returnere.