Nyhedsarkiv 2019
Nyheder

Landemode 2019 med sang fra Afrika

Årets Landemode finder sted fredag den 6. september i Kulturhuset Harmonien i Haderslev. Koret Pundamelia fra Tanzania synger, og Jørgen Skov Sørensen taler.

Smittende rytmer fra et farverigt kor og en tale til eftertanke om håbet er nogle af de programpunkter, som deltagerne i årets Landemode kan se frem til. Landemode 2019 finder sted fredag 6. september i Kulturhuset Harmonien.

Jørgen Skov Sørensen, teologisk konsulent med en fortid som leder af Danmission, er årets taler, og temaet for hans tale er Håb, skrøbelighed og kraft. Gennem sit arbejde dels i Danmission, dels i Folkekirkens mellemkirkelige Råd og gennem sin uddannelse har han haft rig lejlighed til at møde kristendommen under fjerne himmelstrøg. Her har han set, hvordan håbet overlever og er et udtryk for skrøbelighed og kraft.

Biskop Marianne Christiansen aflægger den årlige beretning, hvor hun vender forhold i folkekirken og i Haderslev Stift i særdeleshed.

Det musikalske indslag kommer i år helt fra Afrika, nærmere bestemt fra Tanzania. Koret Pundamelia samler selv midler ind for jævnligt at kunne rejse til Europa og give koncerter og stå for workshops.

Der er naturligvis kaffebord undervejs, hvor der er god mulighed for at netværke, men helt usædvanligt kan årets festgudstjeneste ikke finde sted i Haderslev Domkirke, da den er under restaurering. Derfor finder den sted efter en kort pause i den store sal i Harmonien.

Efter gudstjenesten er der mulighed for deltagerne at spise på Harmonien eller på én af byens restauranter.

Se folderen om Landemode 2019 her. Tilmelding skal ske senest 23. august og kan ske her.