Nyhedsarkiv 2019
Nyheder

Himmelske Dage i Herning

Flere end 300 arrangementer på fire dage.

Det bliver stort, når der i Kristi Himmelfartsdagene, 30. maj til 2. juni, er Himmelske Dage i Herning. Danmarks største, kirkelige folkefest rykker ind på torve og ud i gader i Herning by.

Hele festen indledes med en åbningsgudstjeneste på Torvet, hvor et kirkekor med 500 sangere medvirker sammen med Herning Kirkes Drengekor. Bagefter kan de mange deltagere gå direkte til Danmarks største kaffebord på ca. 750 meter i Hernings gågade. Der vil i løbet af de fire dage være flere end 300 arrangementer lige fra Undergrundsgudstjeneste i en parkeringskælder til klimadebatter på biblioteket og Bibellegeland for børn.

Gå med....

Overskriften for De Himmelske Dage, som tidligere hed Kirkedage, er ”Gå med…”. Bag arrangementet står Danske Kirkers Råd, og folk fra folkekirken, frikirkerne og den katolske kirke sørger for de mange aktiviteter sammen med frivillige fra de kirkelige organisationer.

Lørdag aften er Boxen rammen om Det Himmelske Show, hvor Dina Al-erhayem og Peter Mygind er værter. Her optræder bl.a. det største gospelkor nogensinde i Danmark optræder sammen med solister.

Det Himmelske Show samt enkelte andre arrangementer kræver billet.

Læs mere om Himmelske Dage her, hvor du også kan købe billet.