Nyhedsarkiv 2018
Nyheder

Landemode 2018 

Programmet for årets landemode er klar. Fredag den 7. september kl. 15.30 byder biskop Marianne Christiansen velkommen på Kulturhus Harmonien til det årlige møde med menighedsråd, præster og provstiernes og sognenes ansatte. 


Landemodet er det årlige møde mellem biskoppen og menighedsrådsmedlemmer, præster og folkekirkens ansatte i hele stiftet. Her er der mulighed for at netværke, få ny viden og deltage i en festlig gudstjeneste. Landemodet indeholder i år et foredrag, ved forfatter og foredragsholder Benny Grey Schuster om det lutherske kirkerum.

Som et fast punkt i programmet aflægger biskoppen beretning. Hun "vender årets gang" både i folkekirken i almindelighed og Haderslev Stift i særdeleshed. På den måde er der en slags "generalforsamling" over landemodet.

Folkekirkens Ungdomskor fylder 50 år i november og i den anledning samler Gl. Haderslev Kirke flere generationer af sangere fra kirkens kor. De yngste Spirekorsangere er blot 6 år, og den ældste i Voksenkoret er 86 år. Koret vil bl.a. synge satser fra Jubilæumsværket "I kor med alle engle" komponeret af Jacob Stevns-Lorentzen og med tekst af Lisbeth Smedegaard Andersen. 

Tilmeldingsfrist er den 28. august 2018. Tilmelding her
Læs programfolderen her med landemodets praktiske oplysninger.

Læs om parkering her. Tilmelding her.