Nyhedsarkiv 2017
Nyheder
Intet billede:

Sognepræst flytter fra Taulov til Norddjurs

Sognepræst Lars Seeberg, 58 år, har efter 31 år i Taulov valgt at søge nye udfordringer - han skal være sognepræst i Grenaa og provst i Norddjurs Provsti.

"Det er både vemodigt og glædeligt."
Med disse ord indledte sognepræst Lars Seeberg, Taulov Kirke, for nogle dage siden en helt særlig hilsen til Taulov Sogn. Han er pr. 1. januar blevet udnævnt til provst i Norddjurs Provsti, som står foran store strukturforandringer. Det er et landprovsti med Grenaa som hovedby, men som Lars Seeberg siger på aarhusstift.dk:
"Der åbner sig nye muligheder for samvirke på alle leder og planer i kirker og sogne. Jeg glæder mig meget til at gå ind i den nye struktur sammen med præster og menighedsråd – vi kan komme til at vise vejen for folkekirken i landdistrikterne."
Taulov var et stille landsogn, da Lars Seeberg kom dertil for 31 år siden. I hans tid har det udviklet sig til et stort forstadssogn med et rigt kirkeliv.
Lars Seeberg ser frem mod de nye udfordringer, men ved også godt, at det bliver svært at skilles, både fra sognets menigheder som sådan, og især fra konfirmanderne:
"Det har været en stor fornøjelse," som han siger.
Der er afskedsgudstjeneste i Taulov Kirke ved højmessen juledag.   
Lars Seeberg har siddet i stiftsrådet i Haderslev Stift i en enkelt periode.