Nyhedsarkiv 2015
Nyheder

Haderslev skal have ny domprovst

Kim Eriksen vender som 59-årig tilbage til sin barndoms egn, hvor han fra 1. februar skal være sognepræst i Lemvig."Det bliver et stort savn," siger biskop Marianne Christiansen.

Haderslev Domprovsti skal have ny provst. 59-årige Kim Jon Eriksen, der har været domprovst siden 1999, har søgt og fået et embede på sin barndoms hjemegn. Den 1. februar tiltræder han som sognepræst i Lemvig og Heldum kirker nær Nørre Nissum, hvor domprovsten stadig har en del af sin familie boende, og hvortil både han og hustruen, Lene Emmerich-Eriksen, føler sig knyttet.
"Lemvig er hjem for Kim og Lene og deres familie, så der er kun at glæde sig på deres vegne over dette nye kapitel, samtidig med at jeg og vi alle er meget kede af, at Kim som en højt værdsat prædikant og provst ikke længere skal være domprovst i Haderslev Stift. Det vil blive et stort savn," siger biskoppen videre.  
Kim Eriksen er som stedfortrædende biskop en nær kollega for biskoppen.  

Kim Eriksen tiltræder i sit nye embede den 1. februar, og der bliver afskedsgudstjeneste søndag den 24. januar fra kl. 14.00. Efterfølgende vil der være reception.