Aktuelt
Mål og midler

Mål og midler

Hjemmesiden er rygraden i den daglige kommunikation fra Haderslev Stift. Det overordnede mål er, at folkekirken i Haderslev Stift her spejler den mængde af aktiviteter, der kendetegner folkekirken i Haderslev Stift, de beslutninger, der ligger bag, og de forhold i samfundet, som har betydning for kirken og dens opgaver.

Fra hjemmesiden formidles nyheder videre på nyhedsbreve og til de sociale medier, hvor Haderslev Stift har valgt at være til stede. Aktuelt er det en facebookprofil til biskoppen og en til stiftet.  

Kalenderne spejler aktiviteterne og hvad folkekirken i Haderslev Stift er optaget af. Den er omfangsrig og derfor opdelt i sektioner:

På og nær flere af disse sektionssider vil der også findes nyheder.

Haderslev Stift handler i åbenhed og betragter derfor det meste af sin kommunikation som åben og ekstern. Det vil sige, at der fra hjemmesiden kommunikeres både til menighedsråd og kirkernes ansatte, præster, den kirkeligt interesserede offentlighed og pressen. Ud over hjemmesiden har Haderslev Stift synlighed i nyhedsbreve, sociale medier og offentligheden i øvrigt: aviser, tv og radio. Såvel redaktionelt som i debat- og samtalefora.

Endelig udgiver Haderslev Stift et årligt magasin om kirkelivet i Haderslev Stift. Læs om det her

Haderslev Stift har desuden en mindre udgivervirksomhed med bøger og plakater. Læs mere her.

Har du forslag og rettelser?

Skriv til birjo@km.dk