Ledige stillinger
Nyheder

Nr. Bjert Kirke søger graver

Ansøgningsfrist: 26. februar 2020

Menighedsrådet skriver i stillingsopslaget:

Nr. Bjert Kirke ligger som et smukt vartegn. Det er her, vi ønsker at være synlig, midt i det hele. Vi er et forstadssogn 5 km fra Kolding centrum med 6.122 indbyggere og i stadig udvikling.

Sognet slutter godt op om gudstjenesterne. Vi har et mangfoldigt aktivitetsniveau. 125 konfirmander, minikonfirmander, babysalmesangshold, sogneaftener med fællesspisning. Tirsdags højskole, kirkefrokost, strikkeklub, besøgstjeneste og en årlig sogneudflugt. Musik og sang er en stor del af os, med børnekor, voksenkor og mange koncerter.

Og så synes vi selv, vi har en flot vedligeholdt kirkegård.

Vi har 2 sognepræster. Der er 7 medarbejdere ansat. En graver, en gravermedhjælper, en kirke- og kulturmedarbejder, en kirketjener, en organist og en kirkesanger.

Vores vision er, at vi gerne vil have, at Nr. Bjert Kirke, skal opleves som en nutidig, vedkommende kirke, hvor højmessen er i centrum og der udfolder sig et mangfoldigt kirkeligt liv. Her behandles aktuelle emner i en vekselvirkning med evangeliet, i et nutidigt og sobert sprog med respekt for tradition, og der forkyndes håb, som inspirerer til at stille skarpt på livets værdier. Kirken er et rummeligt fællesskab, hvor enhver har frihed til at komme i alle livets faser. Vi vægter det musiske liv omkring kirken højt. (se den fulde tekst på www.nrbjertkirke.dk).

Det var lidt om os.

Vi søger en selvstændig og serviceminded person, der har lyst til at bidrage aktivt og ansvarsbevidst til at skabe en velfungerende kirke, med et godt arbejdsklima. Du skal have gode evner til at samarbejde bredt med det øvrige personale, kirkens besøgende og menighedsråd.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Dine arbejdsopgaver

 • Varetage og være ansvarlig for kirkegårdens vedligeholdelse og udvikling
 • Varetage gravfæstelser
 • Varetage administrative opgaver vedrørende kirkegården
 • Afløse kirketjener ved gudstjenester og kirkelige handlinger
 • Vedligeholde arealerne omkring kirken

Hvad forventer vi af dig

 • Har kendskab til og erfaring indenfor det grønne område, med det er ikke et krav at være uddannet graver
 • At du er ansvarsbevidst
 • Har gode samarbejdsevner og bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • Har evner og erfaring til at lede og fordele arbejdet
 • Er venlig, imødekommende og rummelig over for kirkens brugere og besøgende
 • Har gode it-kompetencer.
 • Gerne erfaring med kirkegårdens it-system Brandsoft
 • Har ordenssans

Vi tilbyder

 • En fleksibel arbejdsplads med en høj grad af frihed til selv at disponere arbejdet
 • Gode samarbejdsforhold og gode rammer til at udføre arbejdet i

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for gravere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start

Det er ikke et krav at du er uddannet gartner. Derfor er stillingen placeret i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet kr. 296.798,00 kr. – 354.262,00 (nutidskroner). Fikspunktet er årligt kr. 296.798,00. Der er rådighedstillæg på kr. 21.733,75 (nutidskroner).

Er du udlært gartner, er stillingen placeret i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet kr. 289.193,00 – 368.721,00. Fikspunktet er årligt kr. 303.654,00. Dertil rådighedsbeløb på kr. 21.733,75 (nutidskroner).

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO-S), samt Organisationsaftale for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver, indgået mellem Finansministeriet og Forbundet af kirke- og kirkegårdsansatte, med tilhørende protokollat for gravere.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og FAKK. Aftalerne kan ses på www.folkekirken.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte gravere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang.

Skriftlig ansøgning med relevante bilag skal være Nr. Bjert menighedsråd i hænde senest fredag 26. februar 2021 til mail: 7932fortrolig@sogn.dk

Yderligere oplysninger kan fås ved kontaktperson Kirsten Hestbæk på mobil 20305253 eller mail: kirstenhestbaek@nrbjertkirke.dk