Ledige stillinger
Nyheder

Hjordkær Kirke søger gravermedhjælper

Ansøgningsfrist: 29. januar 2021


Menighedsrådet skriver i stillingsopslaget:

Stillingen er på 35 timer pr. uge. Aflønningen sker på timebasis. Afhængigt af opgaver og årstiden kan der i perioder forventes uger med overarbejde.
 

Hjordkær sogn har ca. 2020 indbyggere, der er 2 medarbejde på kirkegården.

Kirkegården er kendetegnet ved, at den er meget vedligeholdt og det er derfor en både spændende og udfordrende arbejdsplads.

Dit job vil primært bestå af renholdelse og pleje af kirkens arealer, gravsteder og bygninger samt evt. kirketjeneste ved kirkelige handlinger. Der kan derfor forekomme arbejde på lørdage og søndage.

Vi forventer at du er positiv, fleksibel. Loyal mødestabil. Lige som vi prioriterer ”grønne fingre” Og gode samarbejdsevner.

Ansættelse og aflønningen sker efter Overenskomst for gravermedhjælpere på

Landsbykirkegårde, indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F). Aftalen kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk  

Den årlige løn udgør for gravermedhjælper, (på 37 timer), uden gartnerisk uddannelse er lønnen kr. 254,185,(trin 1) og kr.261,228, (trin2). Der sker aflønning på timeløn- Normaltimeløn for gravermedhjælper uden

Gartnerisk uddannelse er kr. 132,42 (trin 1).

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til graver   Hans C. Hansen, på telefon 40338135, eller kontakt person Jonna Holm   61720649.

Ansøgning med relevante bilag sendes på mail til  9011@sogn.dk. eller afleveres på Graverkontoret Klintvej 1. Hjordkær 6230 Rødekro.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 29 januar 2021 kl. 14.00.

Ansættelsessamtaler ønskes afholdt i uge 6 eller 7.

Menighedsrådet kan oplyse, at straffeattest skal fremvises, og der vil blive indhentet referencer.

 

Læs mere om Hjordkær Sogn på sogn.dk:  https://sogn.dk/hjordkaer/