Aktuelt
Nyheder

Biskoppen byder "de nye" til åbent hus

Bispegården slår to eftermiddage i april dørene op for nyansatte kirkefunktionærer, nyvalgte medlemmer af Kirkerådet i Sydslesvig og alle nyvalgte medlemmer af menighedsrådene i Haderslev Stift.

Biskop Marianne Christiansen i bispegårdens have

Selv om folkekirken både er en enhed og et stort fællesskab, kan det godt være svært at danne sig overblik over, hvem der gør hvad, og hvor menighedsrådene kan få råd og vejledning i forhold til bestemte emner. Hvad rådgiver de f.eks. om på stiftsadministrationen, og hvad kan sognet bruge stiftets medarbejdere til?
Derfor inviterer biskop Marianne Christiansen nu alle nye medlemmer af stiftets menighedsråd til åbent hus i Haderslev bispegård. Invitationen gælder desuden alle nye medlemmer af Kirkerådet i Sydslesvig og alle nyansatte kirkefunktionærer i Haderslev Stift.
Det åbne hus afvikles over to dage. Onsdag den 19. april kl. 15-18 er der åbent hus fortrinsvis for rådsmedlemmer og kirkefunktionærer fra Hedensted, Vejle, Fredericia og Kolding provstier. Torsdag den 20. april kl. 15-18 er der åbent hus fortrinsvis for rådsmedlemmer og kirkefunktionærer fra Sønderborg og Aabenraa provstier, Haderslev Domprovsti samt Kirkerådet i Sydslesvig.
Begge dage er tilrettelagt, så der først bliver mulighed for at møde stiftets personale og at høre om stiftets opgaver og tilbud, bl.a. om rådgivning til menighedsrådene. Kl. 16.30 byder biskop Marianne Christiansen velkommen. Efter en forfriskning og en kort orientering vil der være mulighed for at bese den officielle del af biskoppens bolig - dvs. pejsestuen og biskoppens kontor.
Det er desuden muligt at gå en tur i bispegårdens smukke have.
De enkelte sogne bedes senest 11. april tilmelde alle deltagere fra de enkelte råd og gruppen af ansatte. Det må gerne ske koordineret, således der kommer én samlet tilmelding pr. sogn.
Tilmelding kan ske her